Close

PowerOak K3 - Unieke Macbook powerbank voor al je Apple producten

Posted on: jul 10, 2019 | Author: PowerOak | Categories: PowerOak

Unieke Macbook powerbank voor al je Apple producten

De Macbook van Apple is misschien wel een van de beste soorten laptops die je op dit moment kunt vinden, niet zo raar dat zoveel mensen er een in huis hebben dus. Het is alleen ook een laptop die door de hoge processorkracht snel leeg raakt. Dit zorgt ervoor dat je halverwege de dag zomaar met een leeg apparaat voor je neus zit. Om dit te voorkomen is het verstandig om op zoek te gaan naar een speciale Macbook powerbank. Dankzij deze soort powerbanks ben je in staat om op ieder moment van de dag jouw Apple apparaten op te laden. Een van de betere soorten powerbanks van het moment is de PowerOak K3 36.000 mAh, die gaan we jou eens wat beter laten zien!

Alle Macbook opladen – universeel voor Apple

Deze Macbook Powerbank is speciaal bedoelt voor alle mensen die de apparaten van Apple in bezit hebben. Hierdoor is het ideaal om jouw Mackbook, iPad of iPhone op te laden. Door de grote capaciteit van ruim 36.000 mAh zal je meerdere keren je apparaten vol kunnen krijgen. Je kunt ongeveer 10 keer jouw iPhone opladen en 1,5 je Macbook (hier is nu eenmaal meer stroom voor nodig). Houd er wel rekening mee dat de powerbank door het hoge gewicht wat minder makkelijk is om mee te nemen. je kunt hem niet zomaar in je zak stoppen, echter zou dit geen obstakel moeten zijn nu de meeste mensen hun spullen toch in een tas bewaren.

Altijd opladen tijdens het reizen

Een ander groot voordeel van deze Macbook powerbank is dat hij ideaal is voor alle mensen die vaak onderweg zijn. Deze powerbank is toegestaan in vliegtuigen, hierdoor is het een must have voor iedereen die vaak de grens over moet. Wel zit hier een kanttekening aan, door het hoge gewicht (bijna een kilo) is het niet de meest efficiënte powerbank voor wanneer je met de handbagage reist. Hier zitten nu eenmaal bepaalde restricties aan voor het gewicht wat je mee mag nemen.

Van alle functionaliteit voorzien

Deze Macbook powerbank is vandaag de dag een van de beste aanwinsten die je maar kunt maken als Apple bezitter. Dankzij de PowerDelivery 2.0 zal je alle Macbooks snel kunnen opladen, deze snel laad functie komt goed van pas wanneer je met een lege laptop op je schoot zit. Er zijn twee normale USB A aansluitingen te vinden, daarnaast is er nog een USB C en een DC poort. Door deze ruime mate aan verscheidenheid kunnen alle mogelijke soorten apparaten snel en eenvoudig worden opgeladen. Aangezien deze powerbank is toegestaan in vliegtuigen raden wij deze aan voor alle mensen die vaak onderweg zijn.

Comments (0)

No comment

Add a comment

You need to Login to add comments.

Close