Close

Over ons
Hieronder kunt u wat meer algemene informatie vinden over het bedrijf Poweroak. Door dit even snel door te lezen begrijpt u beter waar wij voor staan en waar wij ons iedere dag weer voor in weten te zetten.

Het ontstaan van Poweroak
PowerOak Netherlands BV fungeert vandaag de dag alsdochteronderneming van een grootschalig productiebedrijf uit China. Het bedrijf werd opgericht in 1999 met behulp van een co-intensieve samenwerking met de KAYO Battery Company in Japan voor het optimaliseren van technologische toepassingen. Tot op heden bezit PowerOak in totaal vier productiebedrijven met een totale oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter. Wij hebben op dit moment een personeelsbestand van meer dan 2000 mensen. Als technologisch leider in de wereld van batterijproductie is PowerOak in bezit van geavanceerde technologie voor de productie van lithiumbatterijen en volledig geautomatiseerde productieapparatuur. Onze producten voldoen aan UL-, CE-, PSE-, KC- en FCC-certificering. Uiteraard voldoen de producten tevens aan alle mogelijke soorten EU ROHS-testcriteria. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in handen hebt ten tijde van uw aankoop.

PowerOak energy anytime & anywhere – een uitzonderlijk groot aanbod
Wij van PowerOak hebben een betrouwbare vorm van autonome stroomvoorziening zeer hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook de reden dat u bij ons terecht kunt voor alle mogelijke soorten toepassingen op het gebied van elektrische energie. Over de jaren heen hebben wij ons weten te specialiseren in het beheren, converteren en opslaan van energie. Door middel van ons grote scala aan verschillende producten kunt u van alle gemakken voorzien zijn. Van een vermogen van 93Wh tot aan producten met een verbluffend vermogensbereik van ruim 31,000Wh, bij Poweroak kunt u vrijwel alles vinden.

Hoogwaardige kwaliteit stroomoplossingen
Als het aankomt op stroomoplossingen wilt u natuurlijk voorzien zijn van de hoogste kwaliteit die u maar kunt vinden. Door te kiezen voor Poweroak bent u verzekerd van deze hoogwaardige kwaliteit. Onze stroomoplossingen worden over heel de wereld gebruikt, in vrijwel iedere mogelijke soort sector. Door onze specialisatie op het ontwikkelen van energiesystemen voor afgelegen locaties kan iedereen over heel de wereld voorzien zijn van deze hoogwaardige kwaliteit stroomoplossingen. Op dit moment zijn de PowerOak-producten te vinden in ruim 40 verschillende landen en regio’s over heel de wereld. Onze buitenlandse klanten omvatten onder andere bekende namen als Panasonic, Samsung, Mitsubishi, Toshiba, Honeywell en nog veel meer soorten aanbieders.

De visie achter PowerOak
Naast het leveren van een uitstekende kwaliteit vinden wij van PowerOak het belangrijk dat u voorzien bent van toegankelijke, betaalbare en vooral betrouwbare stroomoplossingen. Door onze uitstekende service en onze voordelige tarieven kunt u op een eenvoudige manier voorzien zijn van een nieuw energiesysteem. Onze service sluit altijd aan bij de wensen van de klant, dit is dan ook de reden dat wij altijd voor u klaarstaan tijdens het bestelproces. Op die manier kunt u iedere aankoop tot een goed einde brengen.

Kiest u vandaag nog voor PowerOak om voorzien te zijn van de beste kwaliteit producten voor de laagste prijs? Onze missie is: PowerOak, energy anytime anywhere


Close