Close

PowerOak MG3215 energy storage system

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

35 999,00 € incl. btwToevoegen aan Verlanglijst

Transportkosten (Verenigde Staten)

PostNL pakket: Gratis verzending

Op werkdagen vóór 18.00u besteld, op dezelfde dag verstuurd.

Energy storage systems - From 3.2kWh till 12kWh

Downloaden

Meer informatie

Hoe werkt ESS van PowerOak?

Met de Energy Storage System (ESS) systemen van PowerOak heeft u energie, altijd en overal. Wat de systemen van PowerOak uniek maakt is dat ze compleet voorgeconfigureerd zijn en voorzien zijn van alle componenten die u in staat stelt op een makkelijke en eenvoudige manier altijd een energievoorraad bij u te hebben.

 

Offgrid

Door de unieke eigenschappen van ESS systemen kunt u de sets gebruiken voor offgrid toepassingen op plaatsen waar geen stroomaansluiting voorhanden is. De ESS systemen zijn verkrijgbaar in 3,2kWh, 4kWh, 6,5kWh, 8,0kWh en 12kWh batterijcapaciteit. De sets zijn volledig voorgeconfiguereed met de eigen BMS van PowerOak en voorzien van een AC lader, zonnestroom lader (MPPT) , AC omvormer, kleuren display met interface en Lithium ion batterij. Het enige wat u hoeft te doen is een verlengsnoer uit te rollen en hierop eindvebruikers op aan te sluiten. Uiteraard kunt u zonnepanelen aansluiten op het systeem.

 

 

Backup systeem / UPS

Met de ESS sets kunnen huizenbezitters hun eigen PV-installatie uitbreiden zodat ze hun huis bij uitval of afschakeling van het openbare elektriciteitsnet van stroom kunnen blijven voorzien. De ESS systemen schakelen bij stroomuitval automatisch over op eilandbedrijf zodat stroomvoorziening gewaarborgd blijft. Zowel bestaande als nieuwe installaties kunnen met deze sets uitgebreid worden.

 

 

Verhogen eigenverbruik

Door de juiste instelling te kiezen kunt er voor zorgen dat uw eigenverbruik van door u zelf opgewekte energie met sprongen omhoog gaat. Overdag wordt de batterij opgeladen door zonne-energie. In de avond uren wordt energie gebruikt uit de ESS. Mocht dit te weinig zijn dan kunt u het systeem zo instellen dat de ESS pas door het net wordt opgeladen als bijvoorbeeld laag tarief ingaat. Nu wordt energie vaak terug geleverd naar het net. Mocht in 2017 saldering door de Nederlandse overheid afgeschaft worden dan is het zeer zeker interessant om eigen verbruik van opgewekte zonne-energie te verhogen.

 

 

 

Stroom terug leveren

Uiteraard is het ook mogelijk om stroom terug te leveren naar het net. Als de ESS vol is dan gaat het overtollige energie terug naar het net.

 

Waarom ESS van PowerOak?

 • Duurzaam, je slaat eigen energie op, CO2 neutraal!
 • Energie onafhankelijk
  • Inzetbaar met of zonder PV-installatie
  • Inzetbaar als back-up / UPS
  • Inzetbaar voor verhoging eigen verbruik
  • Inzetbaar als on/off-grid systeem
 • Volledig plug & play
 • Lithium-ion batterij
 • Functioneel, mobiel, verplaatsbaar en hoeft niet opgehangen te worden
 • Meerdere modellen beschikbaar
 • 5 jaar garantie

 

Onze belofte

6 other products in the same category

PowerOak

PowerOak

Met de grootste zorg gemaakt.

Close