PowerOak de specialist voor energieopslag!

Heeft u een zonnegenerator, powerstation of powerbank nodig? Dan zit je hier precies goed! PowerOak BV is de plek voor al uw draagbare stroombehoeften. We bieden een breed scala aan powerbanks, oplossingen voor energieopslag en zonnepanelen. Ons assortiment is daarom makkelijk te vergelijken, zodat je altijd iets kunt vinden dat echt bij je past. Wij leveren voornamelijk direct uit voorraad. De voordelen? Snelle levering en de scherpste prijzen! Met onze uitgebreide kennis, enorm veel enthousiasme en een breed assortiment aan producten slagen we er altijd in om de perfecte zonnegenerator, powerstation of powerbank te leveren. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. 

De oorsprong van PowerOak

PowerOak BV treedt momenteel op als onafhankelijke distributeur voor een groot productiebedrijf uit China. Het bedrijf is in 1999 opgericht met behulp van een intensieve samenwerking met de KAYO Battery Company in Japan om technologische toepassingen te optimaliseren. Op dit moment bezit PowerOak in totaal vier productiebedrijven met een totaal werkoppervlak van meer dan 10.000 vierkante meter. We hebben momenteel meer dan 2.000 mensen in dienst. Als technologieleider in de batterijproductiewereld bezit PowerOak geavanceerde productietechnologie voor lithiumbatterijen en volledig geautomatiseerde productiefaciliteiten. Onze producten zijn UL, CE, PSE, KC en FCC gecertificeerd. Uiteraard voldoen de producten ook aan allerlei EU ROHS testcriteria. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Over de productie van PowerOak

Shenzhen Poweroak Technology Co.Ltd. werd opgericht in 1999 en richt zich op continue R&D en innovatie van gedistribueerde energieopslagproducten en microgrid-technologie. We hebben patenten aangevraagd op de internationale geavanceerde nieuwe energiebatterijopslagtechnologie en bieden elk jaar het algemene schema voor de toepassing van energieopslagbatterijen. Bovendien is Poweroak de wereldleider in de integratie van fotovoltaïsche zonne-energie met batterijopslag, de on/off grid bidirectionele omvormers, het op internet gebaseerde intelligente energiebeheersysteem, enz. We bedienen klanten met onze complete sets van projectontwerp, R&D, productie, verkoop en after-sales van het residentiële/commerciële fotovoltaïsche energieopslagsysteem en draagbare energieopslag- of DC-energieopslagsystemen.

M² fabriek
Jarenlange ervaring

Continue R&D

CE-, FCC-, UL IOS9000- en PSE-certificering

Waarom kiezen voor PowerOak?

Kies voor PowerOak en maak het verschil! Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en bieden alleen de meest innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Bij ons krijgt u meer dan alleen een product, u krijgt onze inzet en onze competentie. Ons toegewijde serviceteam staat altijd klaar om u te helpen en met onze 5 dagen per week telefonische bereikbaarheid kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning. Maak de juiste keuze en kies voor PowerOak, de toonaangevende leverancier van kwaliteitsproducten en uitstekende service.

Twee jaar garantie

End-to-end service

De snelste levering

Reparatiecentrum in huis

End-to-end service en expertise

Bij PowerOak hechten we niet alleen waarde aan uitmuntendheid, we willen ook dat u toegankelijke, betaalbare en vooral betrouwbare stroomoplossingen heeft. Dankzij onze uitstekende service en voordelige tarieven beschikt u over een gloednieuw energiesysteem. Onze service sluit altijd aan bij de behoefte van de klant, daarom staan wij altijd voor je klaar tijdens het bestelproces. Zo voldoen al uw bestellingen aan uw wensen. Onze missie is: PowerOak energie altijd en overal!

Als het om energieoplossingen gaat, wilt u de hoogste kwaliteit die er is. Kiest u voor Poweroak, dan bent u zeker van deze uitstekende kwaliteit. Onze energieoplossingen worden wereldwijd in bijna elke mogelijke branche toegepast. Onze specialisatie in het ontwikkelen van stroomsystemen voor afgelegen locaties betekent dat iedereen waar ook ter wereld kan worden voorzien van deze hoogwaardige stroomoplossingen. Tegenwoordig zijn PowerOak-producten te vinden in meer dan 40 verschillende landen en regio's over de hele wereld. Tot onze buitenlandse klanten behoren bekende namen als Panasonic, Samsung, Mitsubishi, Toshiba, Honeywell en vele andere leveranciers.

Bij PowerOak hechten we veel belang aan een betrouwbare vorm van zelfvoorzienende stroomvoorziening. Daarom staan wij voor u klaar voor alle mogelijke toepassingen op het gebied van elektrische energie. Door de jaren heen hebben wij ons kunnen specialiseren in het beheer, de conversie en de opslag van energie. Dankzij ons brede assortiment bent u altijd voorzien van de beste producten. Van een capaciteit van 93Wh tot producten met een verbazingwekkend vermogensbereik van meer dan 31.000Wh, je vindt bijna alles bij Poweroak.

PowerOak referenties

Ik werk heel graag met PowerOak. Geesten van deur tot deur gaven me het gevoel dat wij de ware waren. De kwaliteit van hun producten en de algehele klantenservice is altijd tevreden, waar ik geen rekening mee hield. PowerOak is en blijft onze langetermijnleverancier.
Ishita Malhotra
Inkoopmanager, WeServe LLC.
We kregen een goede sensationele ervaring van PowerOak. Goede kwaliteit van producten, goed geduld in service, tijdige verzenddatum, elke stap maakt me geen zorgen. We kijken ernaar uit om met PowerOak te blijven werken.
Kylo James
Inkoopmanager, Anker

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account