Verzendinformatie

Je bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt en geleverd! In de meeste gevallen wordt uw bestelling dezelfde dag verwerkt (behalve in het weekend) en overgedragen aan de expediteur. U wordt gedurende het hele verzendproces op de hoogte gehouden.

Gratis verzending vanaf €50.

Bestel je producten voor meer dan €50, dan wordt je bestelling gratis verzonden. Komt je bestelling niet boven de €50 uit? Dan is de verzending binnen Nederland, België en Duitsland €6,15.

Speciaal transport

Er zijn meerdere producten in ons assortiment die onder speciaal transport vallen. Vaak zijn dit producten die meer dan 30 kg wegen en daarom niet met de gebruikelijke expediteurs als PostNL en DHL kunnen worden verzonden. Voor het vervoeren van uw pakket maken wij dan gebruik van UPS of DB Schenker. Houd er rekening mee dat uw bestelling iets langer kan duren, omdat deze wordt verzonden met speciale verzendmethoden. Tot slot wil je je bestelling graag nieuw en in goede staat ontvangen!

Pick-up in Eindhoven

Wij kunnen uw bestelling ophalen in ons magazijn in Eindhoven. U dient minimaal een dag van tevoren een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar info@poweroak.nl of telefonisch via +31 40 240 5888 (bereikbaar ma-vr 10:00-17:00). Je kunt pas komen als het bevestigd is.

Kosten bij herroeping

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, draagt hij maximaal de kosten van terugzending. De kosten voor retourzendingen vind je hieronder:

<20kg   | €16,50
<50kg   | €49,50
<100kg | €99
<150kg | €149.50

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account