Bluetti EP600 + 2 x B500 Home Battery Backup

  - Ongelofelijk vermogen voor driefasige apparaten tot 6.000 W
  - Indrukwekkende capaciteit van 9.920 Wh tot 79.360 Wh
  - Toonaangevende garantie van 10 jaar
  - Ongekende veiligheid met LiFePO batterij.
  - Perfecte compatibiliteit met bestaand/nieuw zonnestelsel.
  - Ultiem gemak voor installatie binnen en buiten.

  Webshop
  EP600
  8720828063552
  View all products of Bluetti

  Een revolutie van opslagenergie voor het hele huis

  BLUETTI EP600 ESS (Energy Storage System) biedt een ideale oplossing om uw maandelijkse elektriciteitsrekening te verlagen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Voorzie uw huis van eindeloze zonne-energie om u voor te bereiden op noodsituaties en onverwachte stroomuitval.

  Veiliger opladen, langer meegaan

  Voor veiligheid en een lange levensduur maakt de EP600 gebruik van ESS LiFePO4-batterijcellen met een zorgeloze garantie van 10 jaar. Het ingebouwde BMS maakt gebruik van een dual-core CPU van automotive-kwaliteit en geavanceerde DSP-besturingstechnologie om hoge efficiëntie en optimale prestaties te garanderen en veiligheid te bieden door middel van intelligente besturingsmechanismen.

  Uitbreidbare capaciteit voor extra vertrouwen

  De modulaire EP600 maakt een op maat gemaakte capaciteit mogelijk van 9,8 kWh tot 79,3 kWh door te combineren met B500-uitbreidingsaccu's. Uw huis ontgaat nauwelijks een slag omdat het over voldoende noodstroomreserves beschikt.

  Krijg het gewenste vermogensresultaat

  Met de EP600 slaat u overtollige energie van uw zonnesysteem op op het dak of van het net. Met de BLUETTI Peak Load Shifting-technologie kunt u ervoor kiezen om te laden wanneer de elektriciteitsprijzen lager zijn en te ontladen wanneer de energieprijzen hoger zijn.

  Intelligent energiebeheer

  Met de EP600 slaat u overtollige energie van uw zonnesysteem op op het dak of van het net. Met de BLUETTI Peak Load Shifting-technologie kunt u ervoor kiezen om te laden wanneer de elektriciteitsprijzen lager zijn en te ontladen wanneer de energieprijzen hoger zijn.

  Eenvoudig te installeren, moeilijk te verslaan

  'S Werelds eerste thuisbatterijsysteem maakt gebruik van materiaal van aluminiumlegering om sterk, duurzaam en corrosiebestendig te zijn. De constructie met IP65-classificatie* maakt montage binnen of buiten mogelijk. Met klanten in gedachten is de EP600 ESS ontworpen voor eenvoudige installatie met minimale tijd en kosten voor on-site service.

  * Een beschermkast wordt ten zeerste aanbevolen als u deze buiten plaatst om direct zonlicht en slecht weer te voorkomen.

  Alles wordt verzorgd, economisch en functioneel

  De EP600 levert 6000 W continu uitgangsvermogen van zuivere sinusgolf om moeiteloos uw driefasige huishoudelijke apparaten zoals waterkokers, elektrische hamers en meer te onderhouden.
  * 6000W 3-fase uitgang en 2000W enkelfasige uitgang.

  Product Comments

   

  You can try some popular tags here:

  Account

  Account

  Nog geen account?
  Create an Account