BLUETTI EB55 + S200 Bundle

  Kwaliteit5
  1 Review

  Introductie van de PowerOak BLUETTI EB55 en Voltero S200 zonnepaneelbundel, een lichtgewicht en krachtige draagbare stroomoplossing voor liefhebbers van het buitenleven. De EB55-krachtcentrale is voorzien van een 537 Wh LiFePO4-batterij en meerdere uitgangen, terwijl het S200-zonnepaneel 200 W vermogen levert met behulp van SunPower-cellen met een opvouwbaar ontwerp. Ervaar de vrijheid van duurzame energie onderweg met deze geoptimaliseerde bundel.

  Webshop
  EB55 + S200
  8720828063606
  View all products of Bluetti

  POWEROAK BLUETTI EB55 537WH SOLAR AC/DC GENERATOR

  Maak kennis met BLUETTI EB55: uw ultieme draagbare krachtcentrale voor buitenavonturen en meer

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte draagbare krachtcentrale om uw kampeer- en buitenervaringen te verbeteren? Maak kennis met de BLUETTI EB55 – een compacte en lichtgewicht krachtpatser die perfect is voor camperliefhebbers, kampeerders, wandelaars en iedereen die onderweg verbonden en opgeladen wil blijven.

  Krachtige en efficiënte draagbare krachtcentrale:

  De BLUETTI EB55 maakt indruk met zijn indrukwekkende capaciteit van 537 Wh en een ongelooflijke efficiëntie van 85%. De ingebouwde omvormer van 700 W (piekvermogen tot 1.400 W op korte termijn) zorgt ervoor dat u de meeste van uw essentiële buitenapparaten van stroom kunt voorzien, van mobiele telefoons tot minivriezers, radio's, projectoren en meer.

  Breed scala aan oplaadaansluitingen:

  Met 11 stopcontacten tot je beschikking is het opladen van meerdere apparaten tegelijk nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij het snelle opladen via USB-C (PD3.0) van 100 W van de EB55 kunt u uw laptops, tablets, smartphones, camera's en andere gadgets snel opladen, waardoor u de vrijheid heeft om onafhankelijk te werken, zelfs op afgelegen locaties.

  Geschikt voor een breed scala aan toepassingen:

  De BLUETTI EB55 is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. De 2 * AC-spanning 220-240V/50Hz stopcontacten kunnen huishoudelijke apparaten van stroom voorzien tot 700W. De BLUETTI EB55 is niet alleen bedoeld voor kamperen; het is uw ideale metgezel voor roadtrips, stranduitjes, tuinactiviteiten en zelfs voor dagelijks thuisgebruik. Voorzie uw belangrijkste apparaten en elektronica van stroom, zoals mobiele telefoons, camera's, Bluetooth-luidsprekers, (mini)vriezers en koelkasten, radio's, projectoren, elektrische grills, koffiezetapparaten, CPAP-machines en diverse gereedschappen, zodat u niet langer door stroom wordt beperkt beperkingen.

  Vijf oplaadopties:

  Wees niet gebonden aan traditionele energiebronnen. De EB55 biedt vijf snellaadingangen, zodat u kunt opladen via wisselstroom, dubbele wisselstroom, zonnepanelen, wisselstroom en zonnepanelen of auto-opladen. Dankzij de unieke "dual quick charge"-functie kunt u tegelijkertijd opladen met twee AC-netuitgangen of met één AC-netuitgang en een zonnepaneel, zodat u tijdens noodgevallen en avonturen van stroom kunt blijven voorzien.

  Betrouwbare back-upstroom voor uw buitenavonturen en thuis:

   

  Met zijn ongeëvenaarde kracht, efficiëntie, veelzijdigheid en veiligheidskenmerken is de BLUETTI EB55 de ultieme metgezel voor elk avontuur. Blijf verbonden, productief en veilig, waar u ook bent, met dit betrouwbare draagbare krachtstation. Neem de leiding over uw reis en herdefinieer de manier waarop u uw leven kracht geeft met BLUETTI EB55. Ervaar het gemak en de vrijheid die het biedt, waardoor uw kampeer- en buitenervaringen echt onvergetelijk worden.

  Naast zijn buitentoepassingen dient de BLUETTI EB55 als een betrouwbare back-upstroombron voor uw huis. Wanneer zich onverwachte stroomstoringen voordoen, komt de EB55 tussenbeide om ervoor te zorgen dat uw essentiële apparaten soepel blijven werken. Het LED-verlichtingssysteem met drie modi – helder, zwak en SOS-knipperend – zorgt voor zichtbaarheid en veiligheid tijdens nachtelijke activiteiten of noodsituaties.

  Ondersteund door een garantie van 2 jaar:

  Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit bij PowerOak. Daarom wordt de BLUETTI EB55 geleverd met een royale garantie van 2 jaar, zodat u met een gerust hart over uw aankoop kunt beschikken. U kunt er zeker van zijn dat wij achter ons product staan en u de vrijheid geven om zonder zorgen het buitenleven te verkennen en te omarmen.

  Overal opladen

  Het EB55-krachtstation ondersteunt vier manieren om op te laden, waaronder een stopcontact, een generator, een auto-stopcontact en zonnepanelen. Samen met het betrouwbare opvouwbare zonnepaneel S200 is het een fantastische manier om te kamperen. Gebruik duurzame energie en draag bij aan een groenere planeet terwijl u geniet van de vrijheid van draagbare energie.

  Specificaties S200:

  Zonnepaneel met SunPower-cellen
  Efficiëntie: 24,3%
  Vermogen: 200 W/21 V (50 W x 4 stuks)
  Materiaal: zwart 900D polyester
  Afmetingen: 53 x 42 x 3 cm (gevouwen); 210 x 53 x 0,5 cm (uitgevouwen)
  Gewicht: 7 kg
  MC4-connector

  Ideaal voor Voltero-, PowerOak-, Bluetti-, Jackery- en EcoFlow-generatoren
  Versterkte achterkant van het zonnepaneel om te voorkomen dat het buigt

  Product Comments

  Kwaliteit5
  1

   

  You can try some popular tags here:

  Account

  Account

  Nog geen account?
  Create an Account