BLUETTI AC60P Portable Power Station | 600W 403Wh - EU

  1000- 6 jaar garantie
  - IP65 waterdicht & stofdicht
  - Uitbreidbaar capaciteit van 403Wh tot 2015Wh
  - Snelladen tot 100% binnen 1 uur
  - LiFePo4 batterij met 3000 laadcycli
  - 4 manieren om op te laden
  - Gemakkelijk bedienen met BLUETTI App

  Webshop
  AC60p
  6970991292675
  View all products of Bluetti

  BLUETTI AC60P Power Station | 600W 403Wh

  Waterbestendige zonnegenerator AC60

  De BLUETTI AC60 is niet zomaar een zonnegenerator; hij is ontworpen om topprestaties te leveren, ongeacht de omstandigheden.

  Met een indrukwekkende IP65-classificatie voor water- en stofbescherming kunt u vertrouwen op zijn duurzaamheid, zelfs in uitdagende situaties. Bovendien is de AC60 fluisterstil, met een geluidsniveau van minder dan 45 dB, wat zorgt voor rust en stilte tijdens uw avonturen. Met een uitbreidbare capaciteit tot 2.015 Wh bent u altijd voorbereid op elke energiebehoefte, of het nu gaat om kamperen in de wildernis of een stroomstoring thuis.

  Waarom 6 jaar garantie?

  Onze 6 jaar garantie is een teken van vertrouwen in de buitengewone kwaliteit en betrouwbaarheid van de AC60.

  Deze krachtcentrale is gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen zoals een robuuste aluminiumlegering behuizing en een duurzame LiFePO4-batterij met een levensduur van meer dan 10 jaar. Daarnaast is het unieke ontwerp van de AC60 voorzien van waterdichte afdichtingen en geïsoleerde ventilatorcircuits, zodat uw krachtbron veilig blijft, zelfs in regenachtige omstandigheden. Geavanceerde technologieën zoals intelligent Battery Management System (BMS), een efficiënte Maximum Power Point Tracking (MPPT) controller en Power Lifting-technologie zorgen voor storingsvrije topprestaties.

  Stroom overal, op de weg of op het water

  De BLUETTI AC60 is 's werelds eerste draagbare krachtcentrale met IP65-classificatie, wat betekent dat hij water- en stofbestendig is. Met een gewicht van slechts 20,06 kg is hij gemakkelijk te dragen, zodat u altijd en overal stroom tot uw beschikking heeft. Of u nu reist door stoffige woestijnen of ontspant aan de oever van een meer, zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden, kunt u rekenen op de AC60.

  Klein, maar krachtig

  Dankzij onze toonaangevende Power Lifting-technologie* kan de AC60 een indrukwekkende 1.200 W leveren vanuit zijn 600 W-omvormer, waardoor zelfs apparaten met een hoog vermogen zoals haardrogers en grills probleemloos kunnen worden gevoed. Met 7 veelzijdige stopcontacten kunt u een breed scala aan apparaten van stroom voorzien, waaronder ijsmachines, koelkasten, elektrische dekens, telefoons, laptops en meer. Geniet van het buitenleven met het comfort van thuis.

  *Power Lifting-technologie maakt de werking mogelijk van apparaten met een vermogen van minder dan 1.200 W

  Flexibele capaciteit voor langer verblijf

  De AC60 bevat 403 Wh aan stroom in de veiligste LiFePO4-batterij, met meer dan 3000 cycli voordat deze 80% bereikt. U kunt de capaciteit uitbreiden door twee B80-uitbreidingsbatterijen (elk 806 Wh) toe te voegen, waardoor het totale vermogen stijgt tot 2.015 Wh. Dit is ruim voldoende voor korte reizen of langere perioden weg van het elektriciteitsnet.

  Snel opladen in één uur

  Dankzij onze BLUETTI Turbo Charging-technologie kunt u een AC60-krachtcentrale (403 Wh) in slechts 1 uur opladen via AC-laden. U hoeft dus niet lang te wachten voordat u weer op pad kunt. Zodra u klaar bent om uw buitenavontuur te beginnen, is de AC60 al gereed en wacht op u.

  Meerdere oplaadmanieren

  Naast snel opladen via het stopcontact ondersteunt de AC60 zonne-energie, autoladers en loodzuuraccu's als oplaadbronnen. U kunt kiezen welke methode het beste bij uw situatie past, zodat uw AC60 altijd klaar is voor gebruik wanneer u dat nodig heeft.

  Product Comments

   

  You can try some popular tags here:

  Account

  Account

  Nog geen account?
  Create an Account